avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit neplată servicii comunale
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit neplată servicii comunale

Dați-mi o soluție pentru a scăpa de executarea silită a serviciilor comunale am fost executat silit pentru suma de 4300 lei doar cu o simplă somație și cu o cheltuială în plus de 1543 lei pentru executor va rog un ajutor ce pot face sunt părinți mei care au nevoie de un sfat.
Cel mai recent răspuns: Maryan1990 , utilizator 15:29, 24 Iunie 2020
Contestare la executare, daca mai sunt in termen.
Mergeti cu notificarea la un avocat.
Păi cam asta ar fi singura varianta contestație. Executorul trage acum să își scoată ei cheltuielile pentru că au fost și a vorbit cu executoriu și li sa spus să plătească cât de puțin și ai mei au întrebat dar dacă plătesc se scade din datoria la servici comunale și i sa răspuns că prima dată din cheltuielile exevutorului... Păi cum vine asta pentru o simplă somație a 8 foi a4 1543 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara Gherache Gherache Buna seara. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale in anul 2005 in valoare de 3000 de lei actuali, la acea data 30 de milioane lei vechi, iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Executare girant mihaichamp mihaichamp Buna ziua Am girat o verisoara care s-a imprumutat de la CAR cu suma de 2000 lei. Dupa un an si ceva de zile am primit o instiintare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)