avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier biciclist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier biciclist

Buna seara,in data de 16.06.2020 circulam cu bicicleta regulamentar pe o sosea din Bucuresti cand brusc aproape in mijlocul unei intersectii vehiculul din fata mea a oprit brusc masina si cineva a deschis usa din spate si eu am intrat involuntar in ea,mai pe scurt m-am trezit cu portiera masinii in fata mea si in urma acestui incident eu m-am ales cu obrazul taiat,politia mi a spus ca nu e vina mea si vreau sa stiu ce risca soferul masinii va rog! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andi andi , utilizator 16:17, 4 Iulie 2020
În functie de numărul.de îngrijiri medicale se va stabili și situatia juridica.
Poate ca ar trebui sa va angajați avocat pentru un proces.civil.daca vreti despăgubiri.
Avocatul poate discuta și pentru dosarul.de la politie ca sa rezolvați amiabil.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua,de la cate zile de ingrijiri medicale primite se considera fapta penala si implicit dosar penal? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Andi andi Andi andi Buna ziua,de la cate zile de ingrijiri medicale primite se considera fapta penala si implicit dosar penal? Multumesc (vezi toată discuția)
Accident de circulatie ciprian andreescu ciprian andreescu Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)