In urma neachitarii unui credit,cu garantie mobiliara,s-a ajuns la ex.silita.Mi s-a spus de la banca ca se vor executa bunurile gajate,iar diferenta care ramane,se va trece pe cheltuiala bancii...(pt.ca nu am nici un bun personal care poate fi executat pana la stingerea datoriei ramase)
Intrebarea mea este:
1.De unde voi stii eu ca banca a trecut intr-adevar pe cheltuiala diferenta de bani ramasa,dupa executare?daca asteapta pana voi avea un bun pe numele meu,si actioneaza cu executarea ??(spun asta pt.ca am si garantie personala..."se garanteaza cu intreg patrimoniul prezent si viitor"
2.Si daca suma ramasa s-a trecut pe cheltuiala,pierderea bancii,asta inseamna ca voi fi cu soldul la zero??
nu cred ca diferenta ramane pierderea banciiX-( ... va vor pune poprire pe salar daca nu aveti alte bunuri pt stingerea datoriei sau vor urmari bunurile viitoare #-o
daca este cum spuneti dvs, solicitati bancii sa va elibereze o adresa prin care sa se specifice ca la predarea bunurilor gajate nu mai are nici o pretentie prezenta sau viitoare privind contractul de credit respectiv=D>, si atunci nu va mai pot face nimic pe viitor:P
Si daca nu se pune pe cheltuiala suma ramasa,in cat timp se prescrie datoria ramasa???Nu s-au mai platit sumele catre banca de 1 an,si de atunci nu am primit nici o notificare cum ca mai am atata de plata.Stiu doar ca dosarul e la executor de o gramada de vreme(din spusele bancii)si pauza..............Eu nu stiu situatia exacta...asa mult dureaza o executare???
3ani, insa daca este la executor, aceasta notificare putea fi facuta prin afisare (si procedura ar fi legal indeplinita fara ca dvs sa aveti cunostiinta de intreruperea prescriptiei)
Executare silita
osipov43
1. sunt una din multele executate silit,baiatul meu este executat si el, fosti asociati la o firma am gajat un credit cu casa mea ce a pierdut din valoare ... (vezi toată discuția)