avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare după succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare după succesiune

Buna ziua.
Trebuie sa fac taxa de succesiune după tatăl meu, am cadastru și intabulare 4 terenuri + casa, si unul este doar cu certificat de moștenitor. Întrebarea mea este obligatoriu sa fac reintabularea terenurilor? Pentru ca asta implica foarte mulți bani la momentul acesta. Se poate face intabularea si mai tarziu?

Va mulțumesc!
Da.Puteti face intabularea si mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune furnisoara furnisoara Buna ziua, Ma numesc Lucian si am o situatie cu o intrebare la final. Situatia este asa: bunica a avut o sora care au mostenit impreuna vreo 3 terenuri si o ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din succesiunea pe bunicii de pe tata care traieste, mama si sora traiesc si ele nuc23 nuc23 Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fara intabulare si fara instanta? mandrut mandrut In urma decesului tatalui meu, cei trei copii, mostenim in urma succesiunii, fiecare o cota parte de 1/3 dintr-un imobil cu trei camere si doua terenuri ... (vezi toată discuția)