avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... două contracte de muncă și concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

două contracte de muncă și concediul medical

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti privind urmatoarea speta: daca am doua contracte de munca a cate 8 ore si imi iau concediu medical, este legal sa prezint formularul emis de catre medic numai la unul din angajatori(unde am venitul mai mare) iar la celalalt angajator sa imi iau concediu de odihna pt perioada respectiva?Multumesc
Cel mai recent răspuns: marina12.06 , utilizator 09:17, 26 Iunie 2020
Legea nu prevede situatia descrisa de dvs,ci doar obligatia de plata a concediului medical de catre ambii angajatori.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata ccc, persoana cu 2 locuri de munca cristinaflp cristinaflp Buna ziua, Am 2 locuri de munca, unul cu 8 ore, perioada nedeterminata si celalalt cu 7 ore, perioada determinata. In prezent sunt insarcinata si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal platit de doi angajatori 12luc 12luc Sunt angajata la doua spitale, la unul cu norma intreaga si la celalalt cu 3ore si jumatate. Nu am luat concediu prenatal.dupa nastere doresc sa intru in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si concediu maternitate la 2 contracte de munca mariada2002 mariada2002 Lucrez in sistemul privat cu norma intreaga si intr-o institutie publica cu timp partial. Beneficiez de concediu de odihna si concediu de maternitate si apoi ... (vezi toată discuția)