avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Finisaje
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Finisaje

Buna ziua,

Am achiziționat un apartament cu banii cash. La 2 zile după achiziționare am observat că apartamentul are defecte la finisaje (crăpături, gresie sparta). Menționez că apartamentul, deși este in bloc nou, nu era curat in interior, gresia fiind plina de praf motiv pentru care nu am văzut crăpăturile in cele 5 minute destinate vizualizării.
Am luat legătura cu agentul imobiliar care a trimis un muncitor sa constate defectele și a rămas că va reveni sa repare, lucru care bineînțeles nu se întâmplă, iar eu și soțul nu ne putem muta până nu rezolvă ei problema.
Ce cale legală trebuie sa urmez pt a-i obliga sa își respecte clauzele contractuale?
Menționez că în contract este clauza că în primii 2 ani, dezvoltatorul își asumă reparațiile pt finisaje.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:11, 25 Iunie 2020
Buna ziua,
II puteti notifica prin avocat ca au termen 5 zile lucratoare, incepand cu data de... sa remedieze problemele, in caz contrar va adresati instantei.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru ca un dezvoltator imobiliar sa-si respecte indatoririle ? A.Saul A.Saul In ianuarie 2017 am achizitionat un apartament prin programul \"prima casa\",însă la momentul semnării contractului existau probleme cu usile interioare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un ... jonnybravo2024 jonnybravo2024 Probleme cu instalatiile sanitare si defecte la finisaje intr-un apartament nou Buna ziua, Am cumparat recent un apartament nou, iar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)
Defecte de fabricație constatate în 24 de ore de la montarea ușii. cum pot obliga firma să le remedieze? Ovyseby Ovyseby Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vreau sa dau in judecata si sa fac plangere la ANPC pentru o firma de Usi. Am platit in avans (60 de ... (vezi toată discuția)