avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Este suspendata executarea silita pe timpul starii de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Este suspendata executarea silita pe timpul starii de alerta?/

Primaria a emis un titluexecutoriu cu privire la amenzi de circulatie din 2016 ,poate sa ma execute silit,??este suspendata executarea de catre guvern din cauza pandemiei ,?/ care este art. si nr OUG va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie a unei amenzi contraventionale overbog overbog Buna, In 3 ani am tot strans amenzi, pe la transportul in comun, pe la circulatie, in valoare de vreo 1200 lei, in momentul acesta amenzile sunt puse la ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a unei amenzi de circulatie boboc_valy boboc_valy Pentru 3 amenzi de circulatie din 2006, am primit in ianuarie 2012 instiintare de plata, conform OUG 92/2003, art.9(2)d, republicata in 2007; stiam ca ... (vezi toată discuția)
Blocare indemnizatie crestere copil laviniaelenab laviniaelenab Am o nelamurire....am primit de la ajps mures o decizie cum ca se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului pe motiv ca am taxe locale restante. ce ... (vezi toată discuția)