avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concediu de odihna

Bunai ziua tuturor,avocati/avocate.Am o prietena care se afla intr o mare dilema. Are un baietel de 3 ani si un pic,cu domiciliu la ea,custodie comuna,program vizita tatal sambata si duminica orele 9 pana la orele 18 ,in total 4 zile pe luna.Tatal vine si ia copilul de la domiciciliul mamei si l aduce inapoi.Astazi a intrebat o pe prietena mea ,daca poate sa si petreca concediu de odihna cu copilul,lucru neprevazut in hotararea de la custodie. Prietena mea nu i i a dat inca raspunsul ,nu stie ce sa faca.Ei sant in proces de partaj a unei locuinte,ea plateste singura creditul ,care este numai pe numele ei,ea in urma neintelegerilor a parasit cu baietelul locuinta comuna si sta la rude,in timp ce el sta in aceea locuinta.El vrea musai sa puna mana pe locuinta.Ea se gandeste sa nu cumva el sa declare la dgaspc ,ca ea si a parasit copilul,sa vina cu martori la procesul de partaj ca copilul este la el sa ceara sa i se dea lui locuinta.Omul este uns cu toate alifiile.Ce o sfatuiti sa faca?Sa l puna sa dea o declarate sub semnatura privata ,ca isi ia angajamentul ca va aduce copilul inapoi la mama?Sau sa dea o declaratie notariala ca ia copilul in concediu si l va aduce la terminarea concediului la domiciliul mamei?Eu nu am stiut ce sfat sa i dau.Voi ce o sfatuiti sa faca?Multam ptr raspunsuri,o zi faina va doresc tuturor.PS:PRIETENA MEA A PARASIT DOMICILIU IMPREUNA CU BAIETELUL EI , PTR CA FOSTUL ERA SI ESTE UN OM FOARTE VIOLENT VERBAL SI PSHIC
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2020
mioara54, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre divort, custodie copil canimgizzi1984 canimgizzi1984 buna ziua.sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 4 ani.de un an de zile am plecat impreuna cu copilul de la domiciliul conjugal deoarece nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma acuze de parasire de domiciliu , sa ma intorc acasa ? anita2303 anita2303 buna ziua , am o problema mai delicata sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)