avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ture care nu cumuleaza orele normale in luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ture care nu cumuleaza orele normale in luna

Buna ziua,
In conditiile in care am schimbat programul dpt.productie pentru ca se doreste lucrul continuu pe o anumita linie, am cativa angajati care nu cumuleaza nr.orelor normale de lucru in luna. Implicit, programul de salarii va calcula ca atare, iar oamenii nu isi vor lua salariul intreg, ci mai mic, ceea ce contravine contractului de munca. Ce as putea face in aceste conditii, va rog? MULTUMESC, ANTICIPAT.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2020
Ice68, utilizator

Alte discuții în legătură

Ore de noapte madalinfam madalinfam stie cineva care este numarul maxim de ore de noapte pe care le poate efectua cineva intr-o luna? este reglementat de lege numarul maxim de ore de noapte? ... (vezi toată discuția)
Schimbul de 24 ore cu...24? roxys roxys Buna ziua, Recent am aflat ca cel putin o data pe luna va trebui sa fac o tura de 24 ore dupa care mi se va da o zi libera. Contractul meu de munca ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator in firma nrac nrac As dori niste raspunsuri la: 1.Firma (micro)are un singur angajat - director. 2.De unde rezulta ca el poate face angajari in firma? 3. Dca are acest drept ... (vezi toată discuția)