avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu post natal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu post natal

Buna ziua. Ma puteti indruma in privinta concediului post natal, cele 42 de zile obligatorii dupa nastere. Cum trebuie sa procedez dupa nastere si ce actiuni trebuie sa intreprind avand in vedere ca eu sunt administratorul societatii? Cum procedez cu contractul de munca si cum voi achita contributiile in perioada de 42 de zile? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Conventie civila florenta_22 florenta_22 Sunt insarcinata ma aflu in concediu medical (am sarcina cu risc) si mai am 2 luni pana intru in concediu prenatal/post natal.Intrebarea mea este (desi se cam ... (vezi toată discuția)
Venituri în concediul de maternitate Raluca_Bi Raluca_Bi Bună ziua! Sunt angajată de ani buni cu contract de muncă nedeterminat, într-o instituție mass-media. Urma să intru la jumătatea lunii septembrie în ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal malenadiva malenadiva Buna seara, Am incercat sa deslusesc misterul singura, insa am gasit atatea variante pe atatea forumuri, incat nu mai stiu ce este de actualitate si ce ... (vezi toată discuția)