avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DATORII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DATORII

buna ziua. sotul meu a decedat si urmeaza succesiunea. pe langa imobilul si autoturismul care fac parte din mostenire, au ramas si credite neachitate care sunt pe numele meu. la aceasta succesiune participa si copiii sotului din prima casatorie. va rog frumos spuneti mi, pot specifica pe langa bunuri si aceste credite, chiar daca sunt pe numele meu?sotul a fost bolnav de cancer si am avut nevoie de bani. multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi in cazul casatoriei cu un cetatean italian brebenel brebenel Mama mea s-a casatorit in urma cu 3 ani cu un cetatean italian. Intrebarea mea este daca in cazul decesului (acesta este bolnav de cancer) mama va avea vreun ... (vezi toată discuția)
Succesiune. se pot include în masa succesorală bunurile proprii ale soțului supraviețuitor? 3l3n@ 3l3n@ Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in legatura cu situatia urmatoare: copiii vitregi ai matusii mele vor sa includa apartamentul acesteia in succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sot fara copii DianaStegureanu DianaStegureanu Deci sotul unei prietene a decedat si nu au avut copii. Sotul decedat nu are frati sau surori. Ce drept au socrii la succesiune? Mentionez ca sotii aveau un ... (vezi toată discuția)