avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sistem notare inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sistem notare inm

Buna, aveti idee cum se calculeaza nota ptr admitere la inm, adica daca iei 8 la grila si 3 la logica(notele minime stabilite) cat poti lua la interviu si cum se calculeaza aceste medii. Va multumesc si bafta la invatat!
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 08:29, 21 Aprilie 2007

Buna, aveti idee cum se calculeaza nota ptr admitere la inm, adica daca iei 8 la grila si 3 la logica(notele minime stabilite) cat poti lua la interviu si cum se calculeaza aceste medii. Va multumesc si bafta la invatat!

grila = 80 % din nota finala = 8 puncte posibila
test psihologic = 10% din nota finala = 1 punct posibil
idem interviu.
daca iei 8 la grila inseamna ca ai acumulat 6,4 puncte din 8 puncte posibile (cat sunt alocate pt. grila).
daca iei 3 la testul psihologic, inseamna ca ai acumulat 0,3 din 1 punct posibil
deci daca iei 8 la grila .. adica 6,4 puncte + 0,3 puncte (minim) = 6,9 . mai ramane sa iei nota 1 la interviu .. adica 0,1 din nota finala si o sa-ti dea 6,9 + 0,1 = 7,00.
Adica nota minima pt. admitere.
nu cred ca ai calculat bine.:-/
ok. am gresit la adunare. 6,4 + 0,3 = 6,7 . nu 6,9 cum am zis eu. mea culpa #-o
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2006
Gavril, utilizator
mie mie se pare total distorsionat :)
calculul :)
parerea mea :) :">
sau... confuz???!
de ce te mai chinu nu vei intra acolonde doar vei pot ajungeB-)da asa cred
sanu mai auda nimeni:O

Alte discuții în legătură

= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)
Admitere inm foxylina foxylina sal cine ma lumineaza si pemine:(cu privire la modul de notare? la 97 de puncte pt cei de anul trecut kre au intrat ekivala nota 7.48 iar in grile nu a luat ... (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)