avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masina second hand din afara UE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina second hand din afara UE

Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati , tot caut de cateva zile raspunsuri pe internet dar nu prea inteleg mare lucru. Am cumparat o masina din Republica San Marino (din afara UE) si vreau sa o aduc in Romania sa o inmatriculez, masina este inmatriculata in San Marino, proprietarul o va radia si voi primi plavute provizorii pentru export. Acum intrebarea mea este: ce sunt formalitatile vamale? Si ce se plateste ? Nu reusesc sa inteleg.. am inteles ca trebuie sa pletesc undeva la 10% din valoarea masinii, de ce?
Si daca as aduce masina pe platforma ar fi acelasi lucru? Nu ar schimba nimic?
Cel mai recent răspuns: adi867679 , utilizator 20:08, 4 Noiembrie 2024
Buna ziua,
Am ajuns si eu intr-o situatie asemanatoare..cum ati rezolvat cu taxele , TVA -ul.? Imi puteti scrie pe email adi867679@yahoo.com
Buna ziua,
Am ajuns si eu intr-o situatie asemanatoare..cum ati rezolvat cu taxele , TVA -ul.? Imi puteti scrie pe email adi867679@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto non ue ( republica moldova) in romania alecs_judo alecs_judo Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoare problema: Sunt cetatean din Republica Moldova insa detin si cetatenie romana ( ... (vezi toată discuția)
Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)