avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu in invatamant
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu in invatamant

Sunt titulara la o scoala si din 2018 sunt in concediu crestere copil( 2 fete gemene). pana in octombrie 2020.
In 2016-2018 am fost in concediu crestere copil pentru 1 baietel,
In 2014-2016 am fost in concediu crestere copil pentru 1 baietel
In 2012-2014 am frecventat la zi cursuri de masterat
In 2010 -2012 am fost in concediu crestere copil pt 1 baietel
As avea dreptul la o perioada de concediu ( de preferat octombrie 2020- sept 2021) fara a-mi afecta vechimea in cartea de munca? Si la ce fel de concediu as avea dreptul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 29 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru 2020, ati avea dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre data revenirii din CCC si 31.12.2020.
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă în învățământul primar. sunt titulară ... simoadi simoadi Concediu de odihnă în învățământul primar. Sunt titulară în învățământul primar. Ultimii 5 ani sunt: 2022-1 sept 2023 concediu fără plată ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)