avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act Aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act Aditional la CIM

Buna,
Am o intrebare privind schimbarea unei norme de munca a unui angajat care urmeaza sa revina din CIC. Angajatul respectiv vrea sa se intoarca la munca la o norma redusa (6h), ca atare, cineva imi spunea ca nu se poate face modificarea de norma decat din luna urmatoare pe motiv ca actul aditional se poate intocmi si sa produca efecte doar din a 2-a zi a revenirii la munca cf. Codului Muncii. Iar acest fapt duce la influentarea D112, pt ca prima zi de revenire ar avea o norma de 8h, iar restul lunii o norma de 6h... Intrebarea mea este, nu se poate intocmi un Act additional de modificare norma pt. un angajat revenit din CIC exact de la data incetarii suspendarii CIM, mai exact angajatul nu poate reveni din suspendare direct cu norma redusa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BiancaOrban , utilizator 16:39, 29 Iunie 2020
Se poate intocmi un Act aditional de modificare norma pentru un angajat care revine din CCC exact cu data inceperii activitatii dupa revenire.
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns!




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cm maiamaria maiamaria Buna ziua. as dori sa stiu, avnad un salariat care se intoarce din CIC, in carnetul de munca ii scriu: \"revine in activitate\" ? este de ajuns? si,fiindca i ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)
Revenire tatic din cic dupa 8 luni la post suspendat miche73 miche73 Buna ziua. Am urmatorul caz: \"taticul\" vrea sa inceteze CIC dupa 8 luni . ( mama copilului doreste ca ea sa intre in CIC ) Intre timp societatea si-a ... (vezi toată discuția)