Buna ziua,
Acum 2 saptamani am lasa masina in serivce pentru a i se schimba uleiul de la cutia de viteze (e vorba de o masina automata). Cand am fost sa ridic masina am observat ca ceva nu era in regula si m-am reintors la service, mecanicul constatand ca a stricat o piesa a cutiei. Au mai tinut masina la ei pe motiv ca vor comanda o alta piesa si o vor schimba. Astazi am fost sa ridic masina si mi se spune ca, cutia e sparta. Si ca ei nu pot plati o cutie noua si sa-i dam judecata, astea au fost vorbele lor....Ce pot face in situatia aceasta! Multumesc! Masina este tot la ei
Puteți încerca inițial cu o somație prin avocat și doar dacă nu produce efecte să formulați fie o acțiune în răspundere civilă contractuală solicitând repararea prejudiciului cauzat de îndeplinirea necorespunzătoare a serviciilor contractate fie executarea obligațiilor contractuale!
Pe plan probațional, se va solicita insclusiv o expertiza tehnică!
Initial este necesar sa realizati expertiza tehnica care sa concluzioneze defectele existenete,eventual perioada in care au fost produse acestea
Nortificati oficial operatorul economic cu obligatia remedierii defectiunii/prejudiciului generat de operatiile /manevrele aplicate in service-sub sanctiunea obligarii la plata a chetuielilor aferente solutionarii in instanta,unde puteti solicita si daune pentru perioada cat nu ati putut beneficia de bunul mobil
Imprumut
ionut_printi
Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)