avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarație unică
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarație unică

Bună ziua. Vă solicit ajutorul cu privire la o eroare a declarației unice. Este vorba despre eroarea "E:validări globale eroare regula: R44: oblimpoz_real_total(360) diferit de suma calculata(0)"
Aceasta eroare imi apare in cazul impozitului pe veniturile din chirii in lei( având si o declarație estimativa depusă anterior).
Sper să reușiți să mă ajutați, întrucât cred ca voi ajunge la asistență psihologică cu aceste declarații unice.
Vă Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: P. Marcel , utilizator 20:43, 29 Iunie 2020
trebuie sters impozitul de la capitolul I.5.1.... ramane zero la impozit la acest capitol daca s-a depus estimare
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
În 2017 am avut venituri din chirii declarate și impozitate. de ce se mai trec în declarația unică, vor mai fi impozitate o dată? adrian140 adrian140 În 2017 am avut venituri din chirii ,declarate, cu impozitul plătit în 2017. Acum, de ce se mai trec în declarația unica, vor mai fi impozitate o data ? (vezi toată discuția)
Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)