avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit mai vechi de 10 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit mai vechi de 10 ani

Buna ziua. Am avut un descoperit de card BRD pe care nu l-am achitat. A fost făcut cam prin 2007-2008. Între timp deja nu mai apaream la Anaf si Biroul de Credit, in 2015 mi s-a aprobat card de credit Raiffesen care e deja achitat si închis. De ce încă apar la o firma de recuperare cu creditul de la BRD, desi e trecut de 10 ani? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:17, 30 Iunie 2020
Buna seara,
Discutati cu un avocat care sa va ajute sa contestati poprirea!
Dar omul nu are poprire.

@softloom Firma de recuperare are in evidente creanta respectiva si probabil la un moment dat vor demara executarea silita. Atunci cand o vor face, va trebui sa formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita costi40 costi40 buna seara.am facut un credit la BRD,in anul 2007 de 30.000/ron.am platit pana in anul 2009,dupa care m-am imbolnavit,pensionat si nu am mai platit.in 2010 am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale luat in 2008 coldangel coldangel Tocmai am fost anuntat prinr-un mesaj pe telefon ca am poprire pe cont. Am verificat pe internet, si intr-adevar, apare un dosar la judecatorie pt incheiere de ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)