avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara dupa demisie

Salutare. Mi-am depus demisia. A fost inregistrata. Am predat angajatorului ce aveam in custodie (telefon de serviciu / vehicul de serviciu). La sfarsit angajatorul imi solicita sa semnez un proces verbal de luare la cunostinta ca sunt cercetat disciplinar. Conform contractului individual de munca, angajatorul trebuie sa-mi plateasca bonusurile si primele aferente anului 2019. Ce trebuie sa fac? Nu mi s-a comunicat inainte de ami depune demisia ca sunt cercetat disciplinar sau ca am incalcat regulamentul de ordine interioara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 30 Iunie 2020
Nu semnati acel proces-verbal, intrucat nu are nicio relevanta.

In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim Ramona1982 Ramona1982 o persoana plecata timp de 30 de zile in delagatie (trimisa de sef) poate fi data afara daca ea nu a mai venit la serviciu dupa acele 30 de zile? lipseste de 2 ... (vezi toată discuția)
Preaviz Elena714 Elena714 În cazul în care salariatul are deja 90 de zile lucrătoare, respectiv își dă demisia și nu poate sta perioada de preaviz. Care sunt consecințele ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu costel58 costel58 Poate fi considerat ca abuz in serviciu contra intereselor persoanei tinerea unui salariat in suspendare pe perioada cercetarii disciplinare prealabile peste ... (vezi toată discuția)