Am scris o lucrare de licenta despre hinduism si cultura indiana in 2007, Ulterior am predat subiectul studentilor si am folosit parte din lucrare in cursul predat. Foarte recent mi s-a propus sa public o carte pe tema hinduismului si am pregatit textul de carte, in parte incluzand si text din lucrarea de licenta coordonata de un profesor de profil religie-comunicare cultura. Se poate publica numele dansului la "coordonator prof. univ. X.Y "asa cum mentionez "coperta: XY" si "editor: HT" doar cu acordul acestuia?
(Nu mai tin legatura cu profesorul respectiv dupa absolvire - este obligatoriu sa il abordez si sa cer acordul?).
Multumesc.
Buna ziua,
Inteleg ca este vorba despre LUCRAREA DUMNEAVOASTRA DE LICENTA deci nu a domnului profesor.
Daca s-a inteles bine atunci puteti, eventual, la bibliografie, sa pomeniti ca lucrarea de licenta din care au fost folosite fragmente a fost coordonata de profesorul ... si asta fara acordul lui.
Plagiat
mariana33
Buna,
Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)