avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drept de mentionare nume pe carte
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drept de mentionare nume pe carte

Buna ziua,

Am scris o lucrare de licenta despre hinduism si cultura indiana in 2007, Ulterior am predat subiectul studentilor si am folosit parte din lucrare in cursul predat. Foarte recent mi s-a propus sa public o carte pe tema hinduismului si am pregatit textul de carte, in parte incluzand si text din lucrarea de licenta coordonata de un profesor de profil religie-comunicare cultura. Se poate publica numele dansului la "coordonator prof. univ. X.Y "asa cum mentionez "coperta: XY" si "editor: HT" doar cu acordul acestuia?
(Nu mai tin legatura cu profesorul respectiv dupa absolvire - este obligatoriu sa il abordez si sa cer acordul?).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LidiaMuraru , utilizator 17:20, 30 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Inteleg ca este vorba despre LUCRAREA DUMNEAVOASTRA DE LICENTA deci nu a domnului profesor.
Daca s-a inteles bine atunci puteti, eventual, la bibliografie, sa pomeniti ca lucrarea de licenta din care au fost folosite fragmente a fost coordonata de profesorul ... si asta fara acordul lui.
Desigur, Lucrarea de licenta este a mea sub indrumarea profesorului respectiv.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta Borioan Borioan Cine este amabil sa-mi trimita o lucrare de licenta. Poate reusesc sa-mi iau o tema asemanatoare si sa ma inspir din ea. As prefera o tema din ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru legislatia nationala Georgelgm Georgelgm Buna ziua! Sunt un profesor de legislatie rutiera la o scoala de soferi si lector la un centru de pregatire si perfectionare in transporturi rutiere (cu destul ... (vezi toată discuția)