avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta casa fata de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta casa fata de hotar

Buna seara, sunt posesorul unui teren atribuit gratuit de primarie pentru tineri, prin contract de comodat la fel ca si vecinii mei, am inteles ca trebuie sa fac un act notarial cu vecinul daca apropii casa cam la 1 metru de hotar, prin absurd, daca vecinul nu-si construieste casa in termenul legal, pierde terenul si i se va atribui unui alt tanar, prin urmare, daca vecinul meu cu care am semnat actul notarial pierde terenul, acesta ramane valabil in continuare? Adica sa nu ma trezesc ca vine un alt proprietar si sa se ridice cu pretentii ca am casa construita prea aproape de el
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2020
florentin86, utilizator

Alte discuții în legătură

Revendicare pamant madyfree1987 madyfree1987 Buna ziua , Am si eu o intrebare la dumneavoastra . Locuiesc la curte si inca nu am facut actele pe casa , deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Pot sa cumpar legal un teren atribuit tinerilor sub 35 ani? elida elida este oare posibil sa preiau de la o familie sub 35 ani un teren atribuit de catre primarie? in contract am inteles ca nu este specificat ca acest teren nu se ... (vezi toată discuția)
Construire casa pe teren atribuit in baza legii 15/2003 Elena1201 Elena1201 Buna ziua. Numele meu este Elena si impreuna cu sora mea am primit, in baza legii 15/2003, cate un teren de 250 mp. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)