avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie, deposedare de bunuri.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie, deposedare de bunuri.

Buna seara, daca m-ar putea ajuta si pe mine cineva sa formulez o plangere penala pentru ca nu stiu cum pentru a fi mai concreta, fiind talharit si deposedat de bunurile pe care le aveam asupra mea. Multumesc frumos, toate cele bune.
Puteti merge la avocat ca sa va redacteze plângerea.
Daca nu va permiteti sa angajati avocat, mergeti direct la politie si sesizati cele intamplate, o sa va ajute politistul in fata caruia sustineti declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie ContSters86909 ContSters86909 Buna ziua Domnilor si Doamnelor Doresc din partea dvs pareri, sfaturi... referitor la situatia delicata Respectiv...intr-o seara am fost lovit si ... (vezi toată discuția)
Victima talharie mara2 mara2 Buna seara, Va scriu acum pentru prima data si sper ca ma puteti ajuta. In data de 25 februarie, am fost talharita astfel mergeam spre casa de la ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente - plangere penala dalv dalv Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru loviri si alte violente la politie In urma icidentului cu persoana respectiva am fost bruscat, zgariat (nu am ... (vezi toată discuția)