avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camere facute de vecin pe peretele casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camere facute de vecin pe peretele casei mele

buna ziua daca vecina mea si a facut camere si s-a folosit de peretele casei mele ea inbtre mine si ea nu exista perete sau calcan cum ii spune si a facut direct camerele si se foloseste de peretii mei . nu stiu daca cand traia ai mei are o hartie la mina ca au fost de acord cred sigur ca sunt facute ilegal.am incercat sa vb cu ea maleabil ca eu acum daca vreau sa mi izolez spatele casei care da spre curtea ei numai am cum din cauza camerelor ei care le-a facut mi a blocat peretele. ce pot sa fac in situatia asta cu ea ? pt ca unii oameni chiar daca esti vecin cu ei fac ce vor ei fara sa te anunte. de la primarie mi a spus ca s ar putea sa aiba autorizatie de urbanism dar cine legal daca e lege i ti da voie sa folosesti peretele vecinului, nu trebuie sa ti faci peretele tau ? va rog frumos sa mi dati si mie lamuriri, m-am gandit sa i fac sesizare la disciplina de constructii si nu stiu ce sa fac nu stiu daca le-a facut legal ca vrea sa vanda casa ce pot sa fac in situatia asta ca vin altii cumpara si tot e problema cu acesti pereti si aceste camere facute.

Alte discuții în legătură

Camere facute pe spatele casei mele mariuta1970 mariuta1970 am si eu o intrebare daca vecina mea are lipite de peretele meu 4 camere sunt facute si se foloseste de peretii mei eu daca vreau maine sa izolez casa spatele ... (vezi toată discuția)
Vecini - vechea problema cei din spatele casei raului raului vecinii din spatele casei si-au facut camere lipindu-se de peretii camerelor casei noastre la un dormitor al meu unde ma odihnesc si-au facut o baie pe ... (vezi toată discuția)
Demolare casa alipita pe calcan LuminitaT LuminitaT Buna seara, Sunt proprietarul unui imobil care are spatele alipit cu imobilul vecinului pe o distanta de peste10m. Vecinul detine o suprafata mare de teren cu ... (vezi toată discuția)