avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere auto

Se poate radia si scade din evidenta fiscala un autoturism printr-o declaratie notariala ca nu il mai detin ? E valabil si daca apartine SRL? Cat costa o astfel de declaratie ? mentionez ca nu mai am decat o copie a cartii de id. a masinii (masina din 1998 - am citit ca cele mai vechi de 30 ani se pot radia usor)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2020
claudia030175, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:08, 2 Iulie 2020
Initial solicitati oficial la SPR evidenta auto sa va comunice statutul bunului mobil
Daca autoritatea comunica ca vehiculul se afla in posesia proprietarului X,puteti incheia declaratie notariala pe proprie raspundere in care va asumati raspunderea ca nu mai detineti bunul mobil,urmare a instarinarii acestuia ,la data XXX numitului YYY
In baza celor 2 documente,solicitati radierea auto de pe rolul dv fiscal pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto dupa achitarea integrala a debitelor aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație ... Iusein Iusein Bună ziua! Acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație de mana, iar această persoana a vândut masina altuia, ideea este că în ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)