avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trimis in judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trimis in judecata

in cat timp pot fi chemat in instanta sa fiu judecat?
Nu explicati nimic, dupa ce anume sa apreciem?
Pe data de 1 iulie mi-a venit rechizitoriul de trimitere in judecata, 20 de zile sta la camera preliminara, dupa acest termen cam cand preconizati ca va avea loc judecata?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu explicati nimic, dupa ce anume sa apreciem?

Probabil ca în septembrie veti fi judecat.
Apreciez ca in septembrie se stabileste termen si se dispune inceperea judecatii pe fond.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seară! doresc să adresez o întrebare d-lor avocați ... alexandru.31 alexandru.31 Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor Avocați în legătură cu un dosar de alcoolemie care a ajuns în instanță acum acum trei luni de zile. ... (vezi toată discuția)
În ce cazuri se transmite un dosar înapoi la camera preliminarã? marcumihai marcumihai Sunt parte civilă într-un proces de furt calificat care a început în luna noiembrie 2013. La ultima înfăţişare din 20 februarie, judecătorul din ... (vezi toată discuția)
Pot avea incredere in procurori? batakanda batakanda buna ziua. am fost chemat la ipj timis pt a mi se lua o declaratie. in urma cu 6 ani am lucrat la o firma unde am facut niste prosti. sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)