avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor Avocați ...

Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor Avocați în legătură cu un dosar de alcoolemie care a ajuns în instanță acum acum trei luni de zile. Acum doua luni am primit rechizitoriul în legătură cu dosarul respectiv. Întrebarea mea pentru Dvs este cât ar mai dura până voi fii citat, în perioada următoare am înțeles că vor întra în concediu instantele de judecată?? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
alexandru.31, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 12:30, 5 Iulie 2022
In principiu aveti 20 de zile termen de camera preliminara de la data comunicarii rechizitoriului sa invocati cereri si exceptii. Daca nu sunt asemenea, dupa cele 20 zile se va dispune inceperea judecatii si cel mai probabil in septembrie veti fi citat.
Ati primit incheierea din camara preliminara?
Bună seară! Nu am mai primit nimic după primirea rechizitoriului, la câteva săptămâni am văzut pe portalul instanței că sau făcut modificări, dar nu am primit nimic. Și nu cred că voi fii citat până în vacanță, cel mai probabil in toamnă. Aș mai avea o întrebare, dacă se poate care sunt pași după citația respectivă, se stabilește un termen de judecată sau vor fii mai multe termene? Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
alexandru.31, utilizator
Daca mergeti pe procedura simplificata a recunoaterii si nu vor fi alte incidente procedurale, exista posibilitatea sa se judece si la un primul termen de judecata.
Bună ziua! Am și eu o nelămurire în cazul amenzi penale dacă se merge pe procedura simplificată se reduce cu o pătrime din cele 6 luni după plată amenzi? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am și eu o întrebare către dvs, în legătură ... alexandru.31 alexandru.31 Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, în legătură cu un dosar de alcoolemie înregistrat la judecătoria Câmpina, de la începutul luni mai. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am ... George185 George185 Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am fost prin fără permis și am avut prima ședință la camera preliminară, am primit plicul ca ... (vezi toată discuția)
Salutare! am si eu o întrebare. după primirea rechizitoriului ... GabiT123 GabiT123 Salutare! Am si eu o întrebare. După primirea rechizitoriului de la camera preliminara cat timp mai durează pana la termenul de judecată? Am primit acasa ... (vezi toată discuția)