avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, în legătură ...

Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, în legătură cu un dosar de alcoolemie înregistrat la judecătoria Câmpina, de la începutul luni mai. Am primit și rechizitoriul în care se prezintă și persoanele citate. Precizez că rechizitoriul l am primit în luna mai. Vă mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
alexandru.31, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 12:15, 10 Septembrie 2022
Buna dimineata,
Intrebati si sunt sigur ca o sa raspunda cineva...
Sau contactati un avocat, daca nu aveti unul, si o sa va ajute/asiste acesta.
Care este intrebarea?
În cer scuze! Am două întrebari să vă adresez. Prima ar fii dacă in această lună credeți ca voi fii citat, și care este motivul pentru care se mișcă atât de greu? Vă mulțumesc!
Ati primit incheierea din camera preliminara?
Bună dimineața! Nu, am primit decât rechizitoriul la începutul luni mai, de atunci nimic. Asta este procedura, asa greu merge, sau trebuie să depun vreo cerere pentru urgentare? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seară! doresc să adresez o întrebare d-lor avocați ... alexandru.31 alexandru.31 Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor Avocați în legătură cu un dosar de alcoolemie care a ajuns în instanță acum acum trei luni de zile. ... (vezi toată discuția)
Salutare! am si eu o întrebare. după primirea rechizitoriului ... GabiT123 GabiT123 Salutare! Am si eu o întrebare. După primirea rechizitoriului de la camera preliminara cat timp mai durează pana la termenul de judecată? Am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal ... socratev socratev Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Pe data de 22.12 dosarul a ajuns in instanta, mi-am ... (vezi toată discuția)