avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am ...

Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am fost prin fără permis și am avut prima ședință la camera preliminară, am primit plicul ca am fost trimis în judecata pe 12.02.2021 cat ar dura pana ma cheama la judecata sau sa apară în portal? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 19:03, 4 Iulie 2022
Dacă deja dosarul a ajuns în stadiul de cameră preliminară cu siguranță el este înregistrat pe portal cu indice a1.
simplă căutare după numele dumneavoastră.
[ link extern ]

Cu privire la procesului penal în faza de instanță pe fondul cauzei, aceasta depinde de atitudinea pe care o veți avea dumnevoastră în raport de acuzația din rechizitoriu, respectivă dacă veți apelat la procedura simplificată.
Daca nu ati formulat cereri si exceptii, cam in 30-40 de zile de cand ati primit rechizitoriul, o sa primiti incheierea judecatorului de camera preliminara, dupa care o sa vi se fixeze termen la fond.
Salutare! Am o întrebare, am văzut că a-ți trecut acum un an printr-o situația asemănătoare cu a mea. M ar interesa la cât timp după primirea rechizitoriului a-ți primit și citația cu ref la termenul de judecată? Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am si eu o întrebare. după primirea rechizitoriului ... GabiT123 GabiT123 Salutare! Am si eu o întrebare. După primirea rechizitoriului de la camera preliminara cat timp mai durează pana la termenul de judecată? Am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal ... socratev socratev Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Pe data de 22.12 dosarul a ajuns in instanta, mi-am ... (vezi toată discuția)
Masuri si exceptii vs. procesul penal asaofi asaofi Buna ziua, Imi poate spune cineva, va rog, daca un complet de camera preliminara care va decide asupra legalitatii rechizitoriului va fi automat acelasi ... (vezi toată discuția)