avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere recalcularea pensiei de invaliditate grad III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere recalcularea pensiei de invaliditate grad III

Dacă am dreptul și cand pot solicita recalcularea pensiei de invaliditate grad III în situația în care dupa data pensionarii medicale am fost reîncadrată cu 4 ore /zi timp de 4ani și 6 luni prin valorificarea veniturilor obținute?
Vă mulțumesc anticipat și aștept un răspuns. Felicia
Cel mai recent răspuns: Felicia.Grama , utilizator 13:04, 2 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vor intra in calcul la trecerea la limita de varsta.
Vă rog să-mi spuneți dacă chiar nu se mai poate face nimic până la pensia de limită de vârstă; și vă întreb acest lucru din mai multe motive:
- am pensia de invaliditate grad III mică
- nu mai mă angajează nici un angajator
- am pensia de invaliditate grad III nerevizuibila (am mai puțin de 5ani până la pensia de limită )
- s-ar putea să am neșansa de a nu mai apuca varsta de pensionare la limită.
Vă mulțumesc anticipat și aștept un răspuns. Felicia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate nerevizuibilã cristianidu cristianidu - gen :feminin; - data nasterii: 22.08.1958; - stagiu de cotizare: 28 ani,5 luni,13 zile,din care grupa 2-a 6 ani,7 luni si 20 zile; - la data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - nerevizuibil EFRAIM EFRAIM In anul 2004 am fost pensionat medical gradul III .La acea data,in anul 2004, avem stagiul de cotizare de 33 ani.Ulterior conform prevederilor legii am lucrat ... (vezi toată discuția)