avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Buna ziua. Am o nelămurire in privinta stimulentului de inserție. Ca sa pot beneficia de acest stimulent trebuie sa ma reîntorc la serviciu cu 60 zile inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului. In cele 60 zile sunt incluse și weekend-urile sau trebuiesc 60 zile lucrătoare?
Cel mai recent răspuns: Mmariaaa , utilizator 14:02, 2 Iulie 2020
Buna ziua,
Sunt zile calendaristice, adica de Luni pana Duminica.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Dana Mihaela Imbrea Dana Mihaela Imbrea Sunt in concediu de creștere copil si doresc sa ma reîntorc la muncă pentru a beneficia de Stimulenntul de inserție....soțul meu sa angajat recent si nu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)