avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalare echipament UPC pe bloc fara acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalare echipament UPC pe bloc fara acordul asociatiei de proprietari.

In ce conditii poate un furnizor de servicii internet/tv sa instaleze echipamente pe un bloc? Mai exact un transformator care scoate un bazait constant ce se aude pe toata casa scarii si apartamentele tangentiale provocand un discomfort continuu.

Am dreptul sa solicit, ca locatar, UPC-ului acceptul asociatiei pentru a monta respectivul echipament? Intreb, pentru ca din informatiile obtinute de la presedintele asociatiei, acceptul asta nu exista, iar al meu ca si locatar, nici atat.

Cum pot proceda pentru a elimina echipamentul respectiv? Trebuie sa dau in judecata UPC-ul? Am sunat la ei, au trimis un "Dorel" care din rea vointa spune ca "el nu aude nimic" desi mai multi locatari se plang de acelasi zgomot.
Ma pot adresa primariei? Politiei locale? cui anume .. ca sa verifice legalitatea instalarii ..
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
Gigi37, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:38, 3 Iulie 2020
Sesizati oficial primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conectare internet-conflict cu asoc de proprietari bodo_80 bodo_80 Buna seara, Ma lovesc de o rpoblema in alegera provider-ului de internet din bloc. Doresc sa imi instalez RDS&RCS si Presedintele Asoc de Proprietari nu ... (vezi toată discuția)
Pe ce bază își amplasează furnizorii de internet echipamentele în spațiile comune ale blocului, consumând curentul electric plătit de membrii asociației? dumitrucera dumitrucera Pe ce baza, furnizotii de internet, isi ampalseaza echipamentele in spatiile comune ale blocului, conectandu-se si la prizele de curent electric ale ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)