Buna seara
Daca am descoperit ca documentele mele personale (CV, diplome), au ajuns sa fie folosite, fara acordul meu, la participarea la mai multe licitatii, inclusiv la faptul ca m-au declarat persoana responsabila pe diverse santiere pentru contracte pe care le aveau in derulare, fara sa aiba acordul meu sau macar sa ma intrebe, chiar daca nu am o relatie contractuala (de angajat) cu nici una din firme, ce pot face pentru a ii impiedica legal sa se mai foloseasca de numele meu? Am aflat de asemenea ca m-au avut angajata o perioada de 3 saptamani, fara ca eu sa stiu, cand eram in concediu medical, doar ca sa isi rezolve ei nu stiu ce audituri. Ce implicatii pot aparea pentru mine? Mentionez ca le-am comunicat in mai multe randuri ca nu vreau sa se foloseasca de numele meu, dar se pare ca nu ii intereseaza. Cum ma pot proteja? Pozitiile pe care m-au numit sunt pozitii cu raspundere.
Firma la care sunt administrator a avut incheiate doua contracte, inchise de mult (feb-mar 2020) , pentru prestari servicii de asistenta tehnica (intocmire situatii de lucrari), nicidecum pentru utilizarea numelui meu sau a diplomelor mele in relatiile cu tertii. Am inteles ca apar in continuare in documente pe care ei le transmit la beneficiari autoritati publice locale.
Buna ziua,
Putetii ace plangere la Parchet pentru fals in inscrisuri ( sau cum se numeste fapta).
Mai puteti notifica, In scris, autoritatile publice despre acest fapt.