avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Utilizarea fara acord a diplomelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Utilizarea fara acord a diplomelor

Buna seara
Daca am descoperit ca documentele mele personale (CV, diplome), au ajuns sa fie folosite, fara acordul meu, la participarea la mai multe licitatii, inclusiv la faptul ca m-au declarat persoana responsabila pe diverse santiere pentru contracte pe care le aveau in derulare, fara sa aiba acordul meu sau macar sa ma intrebe, chiar daca nu am o relatie contractuala (de angajat) cu nici una din firme, ce pot face pentru a ii impiedica legal sa se mai foloseasca de numele meu? Am aflat de asemenea ca m-au avut angajata o perioada de 3 saptamani, fara ca eu sa stiu, cand eram in concediu medical, doar ca sa isi rezolve ei nu stiu ce audituri. Ce implicatii pot aparea pentru mine? Mentionez ca le-am comunicat in mai multe randuri ca nu vreau sa se foloseasca de numele meu, dar se pare ca nu ii intereseaza. Cum ma pot proteja? Pozitiile pe care m-au numit sunt pozitii cu raspundere.
Firma la care sunt administrator a avut incheiate doua contracte, inchise de mult (feb-mar 2020) , pentru prestari servicii de asistenta tehnica (intocmire situatii de lucrari), nicidecum pentru utilizarea numelui meu sau a diplomelor mele in relatiile cu tertii. Am inteles ca apar in continuare in documente pe care ei le transmit la beneficiari autoritati publice locale.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2020
MIVA2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:09, 3 Iulie 2020
Buna ziua,
Putetii ace plangere la Parchet pentru fals in inscrisuri ( sau cum se numeste fapta).
Mai puteti notifica, In scris, autoritatile publice despre acest fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura schimbare nume sierra sierra Salut, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii in ceea ce priveste procedura de schimbare a numelui. M-am casatorit, iar la starea civila sotul nu a fost de ... (vezi toată discuția)
Nu se poate face nimic? andsimona andsimona Cum este posibil ca , in urma unui control ITM, o firma sa prezinte numai contracte ale unor \"angajati\" care nu mai lucreaza acolo, fara nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu judecata oana_iacob77 oana_iacob77 Istoric Perioda I – aplic pentru angajare ca specialist intr-un domeniu. Sunt contactat pentru angajare si m i se expune ... (vezi toată discuția)