avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu se poate face nimic?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu se poate face nimic?

Cum este posibil ca , in urma unui control ITM, o firma sa prezinte numai contracte ale unor "angajati" care nu mai lucreaza acolo, fara nici un fel de sanctiune?
Nu se poate verifica ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 29 Mai 2010
1.. De unde stiti dvs. care a fost obiectul controlului, rezultatul sau si ca nu s-au dat sanctiuni?
2. Numai cu ce ati spus nu se poate da un raspuns.
In Romnaia e posbil orice, mai ales daca te bazezi doar pe diligentele autoritatilor publice. Daca doriti rezultate , depuneti dvs. diligentele, sfatul meu si probe mura-in -gura...:D
Stiu de la secretara firmei, care a stat de vb cu inspectorii si care a dat acele contracte.
Probabil cei plecati au depus o sesizare la ITM si controlul acestora s-a rezumat la sesizare.
andsimona a scris:

Stiu de la secretara firmei, care a stat de vb cu inspectorii si care a dat acele contracte.

Poate angajatorul ar trebui sa si schimbe secretara, care se pare ca face publice date care privesc doar firma in cauza. Poate pentru cei care sunt fosti angajati firma sa fi avut incheiate conventii pt recuparare sume de la stat si atunci controalele au fost executate in acest sens, poate au fost sesizari depuse de catre cei ai caror contracte s au controlat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
orca, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot demisiona? Mihail horatiu Mihail horatiu Bună ziua .Mă aflu sub control judiciar de 30 zile iar acum s-a mai prelungit acest control judiciar cu încă 60zile ,pot demisiona de la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Angajat 1 ora pe zi dar.. alexandrusamy alexandrusamy Buna ziua. Sunt angajat de 3 ani cu o ora pe zi, dar lucrez 8 - 12 ore si persoana care mi-a facut angajarea este seful meu si a avut abilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Sesizat itm silviu35 silviu35 AM lucrat 3 zile la un angajator si acesta nu a vrut sa imi primeasca dosarul si nu ma-m dus la munca,apoi dupa 3 zile a venit ITM in control cineva ma turnat ... (vezi toată discuția)