avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptie inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptie inselaciune

Buna ziua , un prieten a fost condamnat azi 2.07.2020 pentru inselaciune ( Fapta facuta in 7-aprilie-2010 emitere fila cec ) suntem in 2020 iulie au trecut peste 10 ani - intrebarea mea este de ce nu s-a constatat PRESCRIPTIA la Curtea de Apel ?
Lui i-a fost adus la cunostinta ca este invinuit in acest dosar dupa 8 ani de zile .
Se mai poate face ceva in acest caz ... ?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 20:48, 3 Iulie 2020
Contestatie in anulare. Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa verifice oportunitatea exercitarii acestei cai extraordinare de atac.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cat timp are la dispozitie ? se poate face in orice judet ? Multumesc
Oricand poate fi introdusa pt. acest motiv. La instanta care a pronuntat hotararea pe care o doriti a fi anulata, deci la CA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se prescrie o pedeapsa de un an inchisoare sorin28bv sorin28bv buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie. am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma poate ajuta cineva ce pot sa fac daca am fost condamnat de judecatoria orasului care ... Dila vasile Catalin Dila vasile Catalin Buna ziua daca am fost condamnat de judecatoria orasului care apartin cu condamnare si am facut apel si a fost respins ca nefondat desi nu am comis faptele ce ... (vezi toată discuția)
Recurs??? ContSters208842 ContSters208842 Am pierdut un proces la Tribunalul Dolj, dar am castigat recursul la Curtea de Apel Craiova, in litigii de munca. Scoala mai poate declara un eventual ... (vezi toată discuția)