avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz neanuntat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz neanuntat

Buna ziua!
Astazi s-a primit decizia de incetare a contractului de munca, pe motiv de disponibilizari. O data cu incetarea, a fost inmanat si previzul, datat cu 29.05.2020 (previaz perioada 01.06.2020-01.07.2020)
Va rog sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate de contestatie in contextul in care s-a semnat atat preavizul cat si decizia de incetare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 4 Iulie 2020
Decizia de concediere poate fi contestata in termen de 45 de zile de la data comunicarii la Tribunalul in raza caruia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestare sfarghiuelena sfarghiuelena Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti in ce termen se poate contesta preavizul de concediere in situatia in care motivele nu sunt reale. Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Concediere in aceasta perioada Senamiu Senamiu Am primit o notificare in care sunt anuntata ca incepand cu data de 13.04.2020 voi intra in preaviz deoarece nu mai au nevoie de serviciile mele ca au ... (vezi toată discuția)
Concediere Loredana080 Loredana080 Bună seara, am primit un preaviz de concediere in care se menționează că la sfârșitul lui,adică pe 5 iulie, se va emite decizia de concediere. Am fost ... (vezi toată discuția)