avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa de locuit incadrata ca anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa de locuit incadrata ca anexa gospodareasca

Buna ziua,

Saptamana viitoare urmeaza sa cumpar o casa langa bucuresti, pe o strada unde sunt case, cateva magazii si un restaurant (curtea de langa mine). Singurul minus este ca destinatia este incadrata ca anexa gospodareasca. Este o casa pe structura metalica, cu fosa septica, gaze trase (centrala termica), tot confortul. Singura intrebare este daca incadrarea ca anexa gospodareasca ma va opri sa fac ceva dpdv legal. De exemplu sa ma conectez la canalizare in viitor sau sa asigur locuinta, etc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 06:39, 4 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va îngrădește cu nimic. E chiar mai ok doare plătiți probabil impozit mai mic, având în vedere destinația cu care e înscrisă.
Iar dacă doriți ii puteți schimba scriptic destinația în locuință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare credit prima casa mihai_lucian_09 mihai_lucian_09 Buna ziua, Am dosarul depus si aprobat din punct de vedere financiar la o banca, pentru achizitionarea unui credit prima casa. Am gasit o casa la rosu (fara ... (vezi toată discuția)
Lipsa canalizari/fosei septice Rares_Mihai Rares_Mihai buna ziua ! intampin si eu o problema legata de canalizare . In comuna unde am in constructie o casa exista canalizare in aproape toate zonele .La mine in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arhitectul alexutu19 alexutu19 Buna seara. Doresc sa ma consult cu voi intr-o privința. La finalul lunii ian 2022 am contractat un arhitect pentru a ne face un proiect de arhitectura. La ... (vezi toată discuția)