avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Corupere minori?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Corupere minori?

O fata de 16 ani neinpliniti are o relatie cu un barbat de 24 ani,parinti nu sunt deacord cu relatia lor privind faptul ca este mica si ca baiatul este de etnie roma si o invata sa fure lucruri de acsa.Fata a fugit de 2 ori de acasa locuind la băiat care si el locuiește la mama.Ce se poate face in aceasta privinta datorită faptului că fata spune că ia-l iubește și nu i se pare nimic in neregulă cu aceasta situatie.Mulumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, am o iubită de 16 ani si eu am ... antonio banderas antonio banderas Bună ziua! Am o întrebare, Am O Iubită de 16 ani si eu am 18, si vrem să fugim în lume deoarece părinți I-ei nu sunt de acord cu noi, Am Mai Plecat o ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori ,puscarie>? croitoru roxana croitoru roxana deci nu stiu cum sa incep vreau sa ma lamuriti va rog dac se poate!sunt cu un baiat in varsta de 21 de ani timp de 2 ani de zile ne iubim foarte mult,eu am 16 ... (vezi toată discuția)