avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o întrebare, Am O Iubită de 16 ani si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o întrebare, Am O Iubită de 16 ani si eu am ...

Bună ziua! Am o întrebare, Am O Iubită de 16 ani si eu am 18, si vrem să fugim în lume deoarece părinți I-ei nu sunt de acord cu noi, Am Mai Plecat o dată ea avea 15 ani. și părinți I-ei au anunțat autoritățile și am fost nevoiți sa ne întoarcem, Si acum că are 16 ani vreau să știu dacă plecăm încă o dată, și părinți I-ei o să anunțe autoritățile, vreau să știu dacă poliția ne vor mai aduce înapoia având în vedere că are 16 ani! vreau un răspuns rapid vă rog!
Cel mai recent răspuns: antonio banderas , utilizator 19:50, 2 Septembrie 2021
Fugiti in lume unde?? Din ce traiti? Daca tii la ea, pune-o sa-si termine scoala, termin-o si tu, angajati-va si apoi fugiti.
Parintii pot anunta autoritatile...nu are 18 ani impliniti.
Frate, Noi suntem de Etnie Romă La noi așa se căsătoresc copii, Și Problema financiară, E Simplă noi bărbați muncim încă De-la 11-12 ani, Și problema școlară Pe noi nu ne ajută școală, Pentru Felul nostru De Romii.. Nu Muncesc, Își Câștigă existența din Bisnis..
vali m a scris:

Fugiti in lume unde?? Din ce traiti? Daca tii la ea, pune-o sa-si termine scoala, termin-o si tu, angajati-va si apoi fugiti.
Parintii pot anunta autoritatile...nu are 18 ani impliniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. ... Andreghsiw Andreghsiw Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. Iar pe 4 octombrie parintii mei (mama si tata vitreg) au luat decizia in care iubitul meu sa ... (vezi toată discuția)
Corupere minori? Carmelita75 Carmelita75 O fata de 16 ani neinpliniti are o relatie cu un barbat de 24 ani,parinti nu sunt deacord cu relatia lor privind faptul ca este mica si ca baiatul este de ... (vezi toată discuția)