avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu prenatal și postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu prenatal și postnatal

As dori sa știu cu câți bani voi fi plătită pentru concediu prenatal si postnatal,dacă am salariu minim pe economie..Voi beneficia de 63 de zile de concediu prenatal și 63 de zile de postnatal....Doresc sa stiu suma exacta, nu formula de calcul cu 85 %.M-Am pierdut în atâtea calcule și as dori sa mă ajute cineva.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal izaaaa izaaaa Buna ziua! as avea si eu nevoie de o lamurire! daca ma puteti ajuta in calcularea unui salariu din concediul pre si postnatal. eu la locul de munca am un ... (vezi toată discuția)
Calcul salar in timpul concediului prenatal sammaria sammaria Buna seara,as dori sa stiu cum se calculeaza salarul in timpul concediului prenatal daca ue salarul de baza il am de 1000 de ron cat ar trebui sa primesc,si ce ... (vezi toată discuția)
Plata concediului prenatal alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o mare nelamurire si sper sa ma ajutati. Am intrat in concediu prenatal incepand cu data de 01.02.2010 si astazi 02.02.2010 i l-am dus ... (vezi toată discuția)