avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Posibilitatea recuperării impozit retinut la sursa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Posibilitatea recuperării impozit retinut la sursa ,din pensie

Buna seara. În anul2016,am fost încadrat în grad de handicap accentuat ,după pensionarea cu un an înainte. La casa de pensii,nu am depus certificatul de handicap, astfel că pensia mi-a fost impozitata lunar. Intrebare : pot sa mai recuperez suma reținută ca impozit și modalitatea. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: baltag1 , utilizator 18:49, 14 Iulie 2020
Chiar este asa de greu de a da un răspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pentru pensionarii incadrati in grad de handicap eugenchis eugenchis Buna seara.Vecina mea este pensionata la limita de virsta in baza legii 19/2000,art.47(b). A fost la Casa de Pensii si a intrebat de retinerea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Neexecutare sentinta civila surugiudumitru surugiudumitru Buna ziua,sunt detinatorul unui certificat de incadrare in grad de handicap accentuat,ceea ce i-mi aduce scutire de impozit pe venitul din pensie.La pensionare ... (vezi toată discuția)
Pensia persoanei incadrata in grad de handicap se impoziteaza? emmola emmola dX-(e 10an am pensionat cu hanticap accentuat si im trage inpozit (vezi toată discuția)