avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum voi fii sancționat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum voi fii sancționat?

Am avut o ușoară tamponare, dar eu am permisul suspendat , victime nu au fost, eu i am spus persoanei pe care am lovito daca vrea o sumă de banii , nu a acceptat atunci eu am plecat înainte să vina poliția, sunt sanse sa ma închidă?
Daca nu sunteti recidivist, nu veti ajunge la puscarie.
Veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 335 alin.2 c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare!ce se poate întâmpla dacă am fost prins fără permis ... Tudor2229 Tudor2229 Salutare!Ce se poate întâmpla dacă am fost prins fără permis de conducere, fiind înscris la școala de șoferi, cu examenul teoretic luat cu 25, urmând ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua carnetul in perioada asta? BrunoStefan BrunoStefan Pe data de 11 Noiembrie urmeaza sa-mi treaca perioada de suspendare. Am avut un accident pe 27 August iar intre timp cca cu vreo 2 saptamani in urma am fost ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Asdv Asdv Acum cateva luni mi.au reținut permisul pentru ca am condus buldoexcavatorul doar cu categoria B....trebuind categ C sau Tr...În concluzie mi.au întocmit ... (vezi toată discuția)