Buna seara
Anul trecut in timpul liber am fost la o terasa si consumand niste alimente acolo am avut probleme cu stomacul de asa natura incat medicul la care am fost de urgenta mi-a dat tratament si 9 zile de concediu medical.
Evident mi-am anuntat seful de problema aparuta si m-a asigurat ca totul e ok dar din cauza faptului ca sunt angajat doar de vreo 2 luni nu mi se va plati. concediul medical.
Pentru a nu avea absente in perioada respectiva mi-am luat cateva libere si cateva zile de concediu de odihna.
Anul acesta,in vederea unei operatii,unul din actele necesare a fost adeverinta cu zilele de concediu medical pe ultimele 12 luni.
Cand am primit adeverinta scria clar ca anul trecut am beneficiat de 9 zile de concediu medical iar cand am intrebat sefa de resurse umane de ce se spune ca am beneficiat de concediu medical cand nu a fost asa,mi-a raspuns nonsalant ca indiferent daca se plateste sau nu medicalul se trece in adeverinta daca a fost emis..
Acum,poate am devenit brusc idiot,si nu mai stiu limba romana dar A BENEFICIA de ceva inseamna sa ai parte de lucrul respectiv.
Va rog sa ma lamuriti daca am dreptate sau ma ambalez degeaba.
Multumesc
Da,cu toate ca mi-au spus ca nu va fi platit de catre asigurari le-am spus sa il depuna si mi s-a comunicat verbal ca asa vor face.
Anul acesta cand am solicitat adeverinta cu zilele de concediu,si am observat ca apar si cele 9 zile,am intrebat inca o data de ele iar sefa resurse umane mi-a spus ca nu l-a depus pentru ca ea stie legea si nu s-ar fi platit.
Certificatul este la biroul resurse umane si acum.