avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce sa fac dupa expirarea contractului de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce sa fac dupa expirarea contractului de munca pe durata determinata?

buna ziua,
de la 1aprilie 2010 imi expira contractul de munca pe durata determinata ,desi am vorbit din timp cu directorul general sa pot ramane in continuare in sistem,nu mi-a promis nimic deoarece sunt blocate posturile de la guvern.ce pot face in continuare sa raman pe postul care il detin acum in conditiile in care nu s-a incheiat definitivarea organigramei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 19 Decembrie 2009
Nu vad ce sfat ati putea primi.
Ori va prelungeste contractul ori o sa mergeti la somaj.
Poate v-ar putea face un act aditional de modificare a CIM din determinat in nedeterminat.
Nu stiu care este situatia postului dvs, de ce este pe determinat. Dar daca se poate face aceasta modificare..... ar fi bine
sunt angajata pe durata determinata deoarece sunt in locul altei persoane care este in concediu pt cresterea copilului.La 1aprilie 2010 trebuie sa prezinte la munca si tot atunci imi expira si mie contractul.Imi doresc sa raman in sistemul de protectie a copilului(in acest domeniu lucrez),dar mi s-a spus de catre directorul general ca toate posturile sunt blocate si ca nu se mai fac angajari.E posibil sa fie asa ?
Si ce as putea face sa raman in continuare ,asta in cazul in care sunt o persoana muncitoare si fara nici un fel de abatere?
Nu are motiv sa nu spuna adevarul. Cautati un post vacant sau, ca si acum pe durata determinata, sa inlocuiti un titular.
Daca o puteti convinge pe cea care revine din CIC sa demisioneze atunci,postul poate fi al dvs.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)