buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, vecinul nu a dorit sa contribuie cu nimic, spunand ca e un moft acest lucru, sa fiu sensibila la caini. Apoi acest caine, asa obisnuit sa isi marcheze periodic proprietatea, a spart gardul unei alte vecine si apoi a intrat la mine, facand alta gaura in gard. Mi se pare disconfort sa stii ca te poti trezi oricand in curtea ta cu un caine lup, labrador suficient de puternic sa sape pe sub garduri si sa rupa plase. Strica gradina, sperie copilul, nu mi se pare in regula ca dorinta de plimbare a cainelui sa fie mai importanta pentru vecin decat nervii mei. Cainele e folosit la reproducere pentru pui vanduti ilegal, asa ca probabil fertilitatea ii creste prin pllimbare! Am camere de supraveghere, cu dovezi palpabile, poze , filme, inca de anul trecut, cand am crezut omul ca ii va face un tarc ceva....Tarc are, dar a sapat pe sub poarta si tot scapa. E supravegheat de o ruda a proprietarului cu probleme psihice, asa ca imi e frica sa nu faca ceva rau casei mele, avand acoperirea ca e bolnav cu acte in regula!
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
11:39, 23 Iulie 2024