In decembrie 2019 am furat din mall o fusta si cateva perechi de cercei. Suma a fost de 200 de lei. Am fost prinsa, doar am rupt etichetele, nu aveau dispozitiv din ala mic. Am restituit bunurile, am fost dusa la politie, mi s.au luat amprente, facut poze cei 2 tineri politisti au scris o declaratie cu ce s.a intamplat si am semnat.o si citit.o si dupa mi.au dat drumul. Astazi 6.07.2020 am primit citatie precum ma cheama la judecatorie in august 2020. Nu am cazierul patat. Mi.au facut dosar penal? Cauta in tot mall.ul daca am luat din alte magazine? Au zis in citatie ca pot sa.mi iau avocat... atat de grava e situatia? Rog raspuns rapid.. va multumesc. Tin sa mentionez ca avea doar eticheta din hartie si ca am rup doar sus eticheta. Nu am distrus.o
Ce scrie in citatie?
E posibil sa fi fost data solutia de renuntare la urmarire penala si ati fost citata in vederea confirmarii acesteia de judecatorul de camera preliminara.
Mai ales ca, din poveste, inteleg ca ati dat o singura declaratie.
Furt din magazin
EugenG1
Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)
Furt-cazier
Anastasi_a
buna ziua.am si eu o nelamurire- o prietena a furat o data dintr.un magazin.a fost prinsa,a venit politia,a luat.o la sectie si a dat o declaratie in care a ... (vezi toată discuția)