Buna ziua,revin cu o alta intrebare legata tot de indemnizatia lunara de cresterea copilului.Daca am 3 luni din strainantate care se iau in considerare si 9 luni din tara pot depune dosarul?Mentionez ca am mai fost angajata 2 luni in tara inainte sa nasc,insa daca depun actele si de la acel loc de munca o sa iau mai putini bani,este posibil sa depun dosarul doar cu lunile din strainatate plus 9 luni de la vechiul meu loc de munca?
Dosarul se va depune cu ultimele 12 luni in care ati realizat venituri ... Daca in cele12 luni eligibile pentru CCC din ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului s-a realizat o perioadă venituri din activităţi profesionale în alte state membre UE, SEE sau Elveţia, iar în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului s-a desfăşurat activităţi profesionale în România atunci se poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.
Am inteles,insa in cazul in care eu am in total 12 luni si am mai fost angjata inaintea nasterii 2 luni as putea sa depun doar actele de la vechiul meu loc de munca si cele din strainatate?Daca depun si actele de la ultimul loc de munca voi beneficia de mai putini bani.Am vrut sa va intreb daca se poate?
Buna ziua
Alina Serbanoiu
Buna ziua numele meu este Alina!! Am și eu o nelămurire, pot beneficia de indemnizația de creșterea copilului dacă am doar 2 luni lucrate in România ... (vezi toată discuția)