avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intabulare uscator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intabulare uscator

Buna, eu cu cativa ani in urma am cumparat de la locatari uscatorul ce era langa apartamentul meu. Totul s-a facut printr-un proces civil si am o hotarare judecatoreasca irevocabila in acest sens. De totul s-a ocupat un avocat si un topograf, dar acuma am aflat ca au omis sa imi spuna ceva. Dupa aceasta sentinta, trebuia trecut in cartea funciara. Am fost la un alt topograf pt. a incepe demersurile la cartea funciara dar problema mea este ca acuma rezulta din extrasele funciare ca in bloc sunt 3 noi proprietari. Ce mai pot face in situatia aceasta? Trebuie sa ii despagubesc si pe ei sau sa deschid un nou proces civil? Daca raman asa cu sentinta judecatoreasca asupra uscatorului cei 3 proprietari mai pot avea pretentii la el ? Stiu doar ca nu il pot vinde vreodata nefiind intabulat. NU mai vreau sa trec inca o data prin corvoada de a convige locatarii ca nu vreau sa le fur apartamentele :)
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
Cosmin7744, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:25, 7 Iulie 2020
Va confruntati cu situatie complexa si delicata deoarece documentele initiale in baza carora instanta de judecata a dispus hotarare judecatoreasca contin acordul proprietarilor de la o anumita data zi/an
A modifica acum acordul ,inseamna ca practic trebuie sa reluati intreaga procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vânzare cumparare mitabiciclista mitabiciclista Vreau sa fac un schimb dau o garsoniera plus o diferență de bani pentru un apartament cu 3 .camere.se pot face 2 contracte de vânzare cumpărare având în ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune cati2018 cati2018 Parintii mei au decedat tatal in urma cu 5 ani, mama in urma cu 3 ani ( 2016 ). Dupa doi ani de la moartea mamei, succesiunea fiind facuta la cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea calitatii in timpul unui proces civil MishP MishP Buna ziua, Ma adresez Dvs cu rugamintea de a ma ajuta cu raspunsul la urmatoarea intrebare: In timpul unui proces civil avand ca actiune granituirea, cu un ... (vezi toată discuția)