avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, imi puteti spune va rog unde trebuie sa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, imi puteti spune va rog unde trebuie sa merg dupa ...

Buna ziua, imi puteti spune va rog unde trebuie sa merg dupa ce am obtinut un trren extravilan in urma unui proces cu sentinta definitiva si irevocabila? La primarie am depus toate documentele si am obtinut rol insa in extrasul CF nu a ramas doar noul proprietar. Ce etapa am omis?.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
Gelcatana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 17:46, 4 Decembrie 2024

Gelcatana a scris:

Buna ziua, imi puteti spune va rog unde trebuie sa merg dupa ce am obtinut un trren extravilan in urma unui proces cu sentinta definitiva si irevocabila? La primarie am depus toate documentele si am obtinut rol insa in extrasul CF nu a ramas doar noul proprietar. Ce etapa am omis?.Multumesc!

Depinde daca terenul pe care l-ati dobandit este deja inscris in cartea funciara si daca cartea funciara din punct de vedere tehnic este actualizata. Depinde si daca aveti la sentinta civila expertiza intocmita de un expert topograf si avizata de cartea funciara.
Cel mai probabil mai trebuie sa mergeti cu o cerere la cartea funciara, SI/SAU la un topograf autorizat pentru a va intocmi o documentatie cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate sot pe fiu Hadryana Hadryana Speta la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns este urmatoarea: Dupa 8 ani de casnicie, ne-am intors in satul parintilor mei unde am construit o casa pe ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)