avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comision
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comision

Buna ziua,

Am un contract de comision cu o agentie imobiliara, care nu e autentificat la notar si as dori sa stiu daca mi se poate intampla ceva daca nu mai platesc acel comision.
Contractul de vanzare-comparere s-a incheiat cu notarul bancii de la care am obtinut creditul si impreuna cu vanzatorii l-am rugat sa scoate agentia din contract, trecand:,,vanzarea s-a facut fara intermediar''.
Multumesc pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 20:14, 16 Decembrie 2009
Contractul este legea partilor, iar agentia va poate da in judecata pentru plata comisionului, daca poate dovedi ca vanzarea s-a efectuat datorita aportului sau, dar dvs ii puteti opune ctr in care se specifica de catre notar ca vz s-a efect fara intermediar.Consultati totusi un avocat care , dupa ce v-a studia actele va va putea da un sfat pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare fara respectarea contractului de comision INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog ajutati-ma cu un raspuns: Am cumparat o garsoniera. Inainte de autentificarea actelor la notar a fost semnat un Contract de comision, Dupa semnarea ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca imobilul ce vreau sa-l cumpar este in regula? 1984a 1984a În perioada următoare intenționez să cumpăr un apartament, jumătate din valoarea acestuia cu banii jos, iar jumătate din valoarea acestuia prin credit ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara inserat ulterior incheierii contractului srb.lacra srb.lacra Buna ziua, Am semnat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara,contract care la data semnarii nu era trecut nici un fel de comision,agentul spunandu-mi ... (vezi toată discuția)