avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de concediere

Ce sanse am pentru a cîștiga. Am fost dat afara fara motiv. Mi-au suspendat transportul pe 3(trei) zile. Dupa 2zile am fost sunat de la personal angajari ca am referat pe 3zile absente nemotivate. Nu am abateri disciplinare si nici absente nemotivate inafara de cele 3zile care mi s-a comunicat. Va multumesc. Nu am semnat demisie la care au vrut sa-mi dau. M-au pus fortat sa-mi dau demisia si eu nu am vrut. Am cerut sa mi se dea decizia de concediere la care cu greu au aceptat sa mi-o inmineze.
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
aureldut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 7 Iulie 2020
Ati fost concediat sau v-ati dat demisia?

In decizia de incetare a c.i.m. ce articol este mentionat?
Am fost concediat si au bagat art 81/7 nu mi-am depus demisia. Am fost fortat sa semnez un formular necompletat cu numele si prenumele. Ca sa vad la urma articolul. Nu am avut preaviz conf C.I.M preaviz.
Art.81 alin.7 C.mun. .. poate insemna si demisie fara preaviz, daca angajatorul a renuntat la termenuld e preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz raluca_dan1 raluca_dan1 buna ziua am o intrebare... daca mergi sa ti dai demisia si te pune 20 zile in preaviz dar nu pot sta deoarece ma mut in alt oras si nu am cum ramane cele 20 ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Demisie 81-4 alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu ma confrunt cu urmatoarea situatie., am un salariat care si-a dat demisia si care trebuie sa-si respecte termenul de preaviz, chiar daca este 20 de zile ... (vezi toată discuția)